Kap Kundalini Nederland

Hester, Level 2 Facilitator

Mijn naam is Hester en 3 jaar geleden ben ik voor het eerst in aanmerking gekomen met KAP. (Kundalini Activation Process), puur toeval of was dit het lot? Ik heb me altijd een soort van alleen en lost gevoeld, alsof ik me hier op aarde niet helemaal thuis voelde, door KAP ben terug gegaan naar mijn diepste kern en voelt het als thuiskomen. Mijn vlammetje is aangewakkerd, ik begrijp nu waarom ik hier ben.

Mijn eerste KAP sessie was gelijk bijzonder en zeer emotioneel. Ik heb echt oude pijnen kunnen loslaten, helemaal in het proces erna, wat zeker niet altijd makkelijk is, maar daarna zoveel verlichting, nieuwe inzichten en doelen geeft. Direct voelde ik een diepe connectie in mijzelf, de liefde van het leven en met alles wat is.

Sinds mijn eerste KAP sessie wist ik het gelijk, dit is mijn levensmissie. Het is zo iets moois en bijzonders, hier wil ik mee gaan werken. In het eerste jaar volgde ik meer dan 40 sessies bij verschillende KAP facilitators en ben zelfs samen met mijn zus een week naar een KAP retreat van Barbara Blum in Mexico geweest, ontzettend waardevol en leerzaam. Om een goede facilitator te zijn, moet je zelf ook echt het proces zijn aangegaan om te ervaren wat de sessie in jouw systeem en leven in gang zetten en hoe je hiermee om moet gaan. Ook volg ik al een jaar de Multidimentionale School bij Zara Jula om veel dieper te groeien in de Multidimensionale wereld op alle diepe lagen in ons veld.

In Maart 2023 heb ik de Level 1 KAP training en april 2024 Level 2 (Non Duale staat van bewustzijn) bij de KAP Academy (Founder Venant Wong) in Mexico gevolgd, gegeven door Venant Wong. Dit waren een van de meest bijzonderste weken van mijn leven. De energie en transformaties waren daar zó sterk, wat niet in woorden te omschrijven is. Pure connectie en consciousness, alsof ik daar geëlektrocuteerd ben door het licht, liefde en eenheid. Het is daar zo duidelijk geworden dat ik een lichtwerker ben en mijn levensdoel is om liefde en licht door te geven aan anderen en hun licht weer te laten schijnen. Light is stronger then darkness. We zijn zoveel meer dan alleen ons fysieke lichaam, mind, emoties en ego, puur bewustzijn met een groot energieveld om ons heen, zodra we ons hier bewust van zijn, zullen er eindeloze poorten open gaan om te creëren en te transformeren.

Mijn vibratie is enorm verhoogd, waardoor ik mij op een hogere frequentie begeef en in contact sta met het hoogste licht. Met alle liefde begeleid ik jou in dit prachtige proces naar de beste versie van jezelf, die jij diep van binnen bent. 

Open your Heart and Live your Life with Love, Light & Happiness..

Liefs Hester

Wat ik te bieden heb

Professioneel KAP Level 2 facilitator

Ik ben Level 1 en 2 facilitator. Hiervoor heb ik  de bijzondere Level 1 en level 2 trainingen gevolgd in Mexico onder begeleiding van de beste KAP facilitators ter wereld en persoonlijke door Venant Wong. 

Deling

Voor & na bespreking van de sessie, na afloop een kopje thee met wat lekkers om weer te landen.

Lichtwerker

Tijdens mijn KAP sessies creëer ik een sterk energetisch veld (portaal) en verbind ik het veld, mijn klanten en mijzelf met het allerhoogste licht en liefde. Mijn Engelen en helpers werken hierin mee.

Reviews

Merel

Ik heb vandaag mijn eerste kap sessie mogen ontvangen bij Hester. Nadat het even spannend was om mij over te geven aan het onbekende, kan ik oprecht zeggen dat dit een hele bijzondere ervaring was. Dankjewel Hester, voor je liefdevolle en fijne energie waardoor ik mij al snel op mijn gemak voelde. Ik ben heel benieuwd waar deze reis mij gaat brengen en kan het iedereen aanraden.

Joost

De eerste KAP sessie onder begeleiding van Hester was enorm fijn. Er kwam een hele prettige energie los, mijn lichaam begon te trillen, ik voelde me een met het ritme van de muziek & zag allemaal patronen, kleuren en beelden. Na afloop helemaal zen en geland in mijn lijf. Absolute aanrader!

Marlin

Ik heb mijn tweede KAP sessie bij Hester mogen volgen. We werden ontvangen in een prachtige comfortabele ruimte. Hester en de groep zorgden ervoor dat ik me al gauw op mijn gemak voelde. Wat een fijne, warme en liefdevolle energie heb ik gevoeld. Ik ben heerlijk in mijn lijf geland en voel me klaar voor een doorstart met nieuwe kracht en energie. Ik kom zeker vaker naar Hester toe en kan iedereen een sessie aanraden.

Hanja

Wat een ontzettend mooie en bijzondere ervaring om meteen na 1 aanraking van jou zo geactiveerd te zijn en al die bewegingen in mijn lijf te ervaren. Nu een paar weken na de eerste KAP sessie heb ik echt een verschil gemerkt in het maken van keuzes waarbij ik meer in mijn kracht sta. Gelukkig mag ik binnenkort weer bij je komen voor een sessie, ik kijk ernaar uit! Ik voel me echt goed bij jou in dit mooie proces. Dank je wel Hester en heel veel succes met mensen helpen!

Marion

.Lieve Hester, ik heb jou sessie als ontzettend warm, liefdevol en zeer vertrouwd ervaren. Je handen waren gloeiend heet bij mij, nog niet eerder zo ervaren. En vond het superfijn dat je persoonlijke aandacht gaf tijdens de sessie. Ik heb gehuild, stukjes geheeld en ook genoten. Voelde me de dag erna zo energiek. Muziek was ook zo mooi. Ik kan niet wachten tot de volgende sessie.

Kap Sessie donderdag 13 juni

€ 65,00

Van 19:30 tot 21:30
 
Max. 12 personen, Soest

Privé KAP Sessie donderdag 20 juni

Vanaf € 250,00 

Start 19:00 in Soest

Mogelijkheid voor Privé, Duo of eigen samengesteld groepje.

Kap Sessie donderdag 27 juni

€ 65,00 

Van 19:30 tot 21:30

Max. 12 personen, Soest

Scroll naar boven