Kap Kundalini Nederland

Wat is KAP?

Kundalini Activation Process (KAP) is een directe energietransmissie van je levensenergie en non-duale bewustzijn die je Kundalini-energie activeert. Tijdens een KAP sessie vinden 2 transmissies plaats, de kundalini activatie en van de non duale staat bewustzijn. De verbinding met de hogere staat van zijn, pure bewustzijn, want dat is wat wij zijn.

Dit maakt KAP zo bijzonder, puur en uniek, omdat het zoveel dieper gaat dan alleen een kundalini activatie.

Tijdens een sessie ben ik het kanaal en werk ik vanuit het allerhoogste licht. Jouw eigen intelligente levensenergie zal zelf zijn werk doen. Ons lichaam en systeem heeft een krachtig zelfhelend vermogen. De energie komt binnen via de kruinchakra richting de wortelchakra, het bouwt zich geleidelijk op en zal uiteindelijk beide kanten gaan stromen. De energie zal op elke laag van je lichaam zijn werk doen; fysiek, metaal, energetisch en spiritueel.

Eenmaal ontwaakt en geactiveerd, ontstaat er een nieuwe bedrading van de structuur van de hersenen en het centrale zenuwstelsel en verandering in je DNA. Hoe vaker je KAP ervaart hoe meer transformatie er zal plaatsvinden. Deze nieuwe bedrading maakt een diepe healing mogelijk die vaak onmogelijk is via andere methodes en middelen. In onze drukke maatschappij zijn we vaak vergeten wie we daadwerkelijk diep van binnen zijn en wat onze levensmissie is. 

KAP, Kundalini Activation Process helpt je om weer contact te maken met de diepste kern van jouzelf. 

Waarom KAP?

Diepe groei in hoger bewustzijn

Loslaten van stress, angsten en beperkende overtuigingen

Meer (zelf) liefde

Sterkere intuïtie

Verwerking van trauma en blokkades

Spirituele ontwaking

Volledig potentieel activeren

Verhoog je Frequentie

It's the path of surrender, not the path of will

De sessie zal geven wat jij op dat moment nodig hebt en aankunt. Jouw intelligente levensenergie zal zelf zijn werk doen, elke sessie is ook weer anders. Het zal je helpen terug te gaan naar de diepste kern van jezelf, het licht, de puurste staat van zijn. Zelfliefde.

Tijdens een sessie ga je op een yogamatje liggen met je ogen gesloten en wordt er (harde) muziek opgezet. De facilitator drukt op verschillende chakra en-of meridiaan punten waar nodig is. Soms is aanraking niet nodig en zal er alleen worden gewerkt in de energiebanen. Hoe je reageert op de mat is een reflectie van hoe je in het dagelijkse leven bent. Zowel jij, maar ook de facilitator zullen in overgave zijn.

Je kunt tijdens een de sessie verschillende ervaringen hebben, zoals fysieke bewegingen/schokjes, emotioneel, visuele beelden en kleuren (derde oog), astrale reizen of het gevoel van ultiem geluk (bliz state). Het kan ook zo zijn dat je niks ervaart, 20 % ervaart niks tijdens de sessie, zeker in het begin, omdat je systeem nog moet wennen aan de overgave. Dit wilt niet zeggen dat er niks is gebeurd, jouw systeem is op alle lagen aan het werk en dit werkt weken tot zelfs maanden door.

Het is echt een cleanings proces en er kunnen dingen naar boven komen die je liever niet voelt of wilt zien en vaak zelfs al jaren weg gestopt hebt. Tijdens de sessie, maar zeker ook erna. Hier moet je echt klaar voor zijn en zal zeker niet altijd makkelijk zijn, maar uiteindelijk een diepe transformatie bieden.

Vertrouw het proces om trauma en blokkades los te laten en te doorbreken. Hierdoor komt er ruimte voor nieuw leven en zul je je op een hogere frequentie gaan bevinden, waardoor je andere situaties en mensen zult aantrekken en je leven zal transformeren.

Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om 3 tot 5 sessies te volgen. Na een paar sessies zul je zien dat de overgave makkelijker gaat en je dieper in het proces zult gaan.

Founder KAP: Venant Wong

Venant Wong is een transmissiemaster en leraar. 

Hij brengt de rauwe levenskracht van kundalini over. Hij brengt ook zijn meest oorspronkelijke staat van non-duaal bewustzijn over. 

Dit, samen met een leven lang intense fysieke belichaming, brengt een unieke transmissiefrequentie samen die een mix is van rauwe Kundalini en diep bewustzijn dat overweldigend in het fysieke lichaam is geïncarneerd.

Het is deze specifieke en unieke mix van wat traditioneel wordt beschouwd als verschillende scholen/systemen/of afstammingslijnen die KAP zo intens, uniek transformerend en levensveranderend maakt.

Venant’s persoonlijke belichamingspraktijken:

-Tae Kwon Do 2e Dan Blackbelt & Instructeur.

-Werkte en trainde 7 jaar als professionele danser.

-100% raw foodist gedurende de laatste 15 jaar, sinds juli 2007.

-Venant was een leerling van David Deida (een heilige seksualiteitsleraar).

-Formeel toegewijde en betrokken aan zijn spirituele leraar en realisator Adi Da Samraj en heeft daar gewoont.

KAP sessies in Soest

De KAP sessies worden gehouden op een bijzondere locatie in de buurt van Amersfoort. Het is bij de mooie boerderij in Soest.

KAP Sessie donderdag 25 april

€ 60,00 

Van 19:30 tot 21:30

Max. 12 personen, Soest

KAP Sessie donderdag 2 mei

€ 65,00

Van 19:30 tot 21:30

Max. 12 personen, Soest

KAP Sessie donderdag 9 mei

€ 65,00 

Van 19:30 tot 21:30

Max. 12 personen, Soest

Veelgestelde vragen

Ja! Ervaren of niet, de beste manier om te starten met een KAP-sessie is met de geest van een beginner. Als je gevoelig bent voor deze energie heeft het niets met ervaring te maken, KAP gaat over voelen, niet weten. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen en een open geest hebben en pure overgave.

De online lessen verschillen niet veel van de persoonlijke lessen. Sommige mensen voelen zich meer op hun gemak om te ontspannen en de energie op te doen in een groepsomgeving, terwijl anderen zich meer op hun gemak voelen in hun huis. Dit kan van invloed zijn op de intensiteit die men in een sessie voelt. Sommige mensen vinden de energie online iets milder online, terwijl anderen het gevoel hebben dat het net zo krachtig is. Beginners hebben misschien een of een paar lessen meer nodig om te activeren dan ze persoonlijk zouden hebben.

Er zijn een hele reeks dingen die kunnen gebeuren na een KAP sessie, inclusief de vroege tot de latere tekenen van kundalini-ontwaken, een spirituele awakening. Voor dit proces moet je echt klaar zijn. KAP is een energielijn die een breed scala aan frequenties bevat die gunstig zijn voor hogere staten van bewustzijn en spirituele groei naast de traditionele kundalini-tekens/symptomen. Dit proces verwijdert energetische blokkades en verbindt je met je hogere zelf/bron, het zal er voor elk individu anders uitzien. Als jouw leven niet in balans is kun je je ook even minder goed gaan kunnen voelen na de sessie, omdat er dingen moeten veranderen in je leven die jou niet meer dienen en moet loslaten, of dat jij veranderd bent in bewustzijn en de mensen om je heen niet. Soms kan dit lastig zijn, maar vertrouw je eigen proces en groei, je ontvangt precies wat jij nodig hebt. 

KAP is geen vervanging van medische of psychologische zorg, onderzoek, diagnose of behandeling. Dit proces is vooral bedoeld voor spirituele groei en verdieping van het bewustzijn. Veel klanten melden echter al vroeg fysieke genezingen, na slechts één of enkele sessies. Maar dit is natuurlijk niet gegarandeerd, noch is het het primaire doel van KAP.

KAP is vanaf 18 jaar en wordt niet aanbevolen voor mensen met epilepsie en mensen die vatbaar zijn voor manie, psychische aandoeningen, waanvoorstellingen of psychose. Omdat dit proces je vermogen om te voelen zal vergroten, zul je in staat moeten zijn om het emotionele proces tussen de sessies door aan te kunnen. Als dit te moeilijk is om alleen aan te pakken, raden we je aan om niet verder te gaan met de sessies.

Als je zwanger bent en in je derde trimester zit, raden we je aan te wachten tot na de geboorte om door te gaan met de transmissies. Voor het derde trimester (7-9 maanden) is het oke om deel te nemen, zolang je je goed voelt en zonder problemen kunt deelnemen aan activiteiten zoals bijvoorbeeld gymactiviteiten of yoga. Laat je begeleider altijd weten dat je zwanger bent voor een KAP-sessie. Het is de verantwoordelijkheid van de cliënt om zijn individuele beperkingen te kennen die zijn aanbevolen door zijn arts en om te weten welke posities die schadelijk kunnen zijn voor moeder of baby, moeten worden vermeden.

Ja. Veel klanten melden dat KAP hen heeft geholpen met hun angst/depressie en burn-out. Houd er rekening mee dat als u antidepressiva gebruikt, u mogelijk minder gevoelig bent voor de energie.

Scroll naar boven